Juwelier van Mastrigt

Over ons

Van zijkamertje naar winkel in hartje Rotterdam

Het Bedrijf is opgericht door Jan van Mastrigt, geboren in 1933 te Rotterdam. Sinds 1 november 1957 zelfstandig ondernemer onder de naam Fa. J. van Mastrigt te Rotterdam. Vanuit de eigen woning gestart als ondernemer: Postzegel- en muntenhandel. Al snel uitgebreid met de in- en verkoop van goud en zilveren de verkoop van brandkasten. Door groei van de zaak verschillende malen verhuisd, vanaf 1970 gevestigd in het pand Botersloot nummer 20. 

In 1992 werd besloten om alleen nog maar verder te gaan met de Juweliers zaak.

Hierdoor kwam er meer ruimte vrij voor de verkoop van oude, antieke en aparte gouden en zilveren voorwerpen en sieraden en werd het de fantastische en unieke juwelier die het nu is. De winkel Botersloot 20 is inmiddels één van de weinige winkels in Rotterdam waar u voor deze artikelen, tegen een prijs die meestal de helft is van nieuw, terecht kunt.

In 2009 kwam de zoon Aart van Mastrigt bij het bedrijf als inkoper van goud, zilver, munten en sieraden. Vanaf dat moment zijn vader en zoon samen de taxaties gaan doen waarbij vader Jan al zijn kennis en expertise leerde aan zoon Aart. In 2017 besloot Jan van Mastrigt van een welverdiend pensioen te genieten en de zaak over te doen aan zijn zoon Aart van Mastrigt

Sindsdien is de zaak gemoderniseerd en is het nu de zaak om een mooi vintage sieraad te vinden onze goud en zilver smeden restaureren alle sieraden en maken ze weer als nieuw.

Vertrouwd adres voor de inkoop van goud, zilver en munten. 

Natuurlijk specialiseren wij nog steeds in de in en verkoop van goud en zilveren als u een mooi antiek sieraad wilt verkopen of de waarde van een gouden munt wilt weten bent u van harte welkom. Door onze 63 Jaar ervaring in het vak en onze vele contacten kunnen wij u altijd de beste prijs garanderen.

Wij zijn ook vele malen als het beste uit de test gekomen bij undercover of steek proef tests over waar de hoogste goud prijs betaalt wordt.

Door SBS is voor het programma “Ben je belazerd” met een verborgen camera gouden sieraden en munten bij diverse goud- en muntenhandelaren te koop aangeboden. Ook is door de TROS in het programma “TROS Aktua Geld” met Tineke Verburg  een zelfde test met de verborgen camera gemaakt. In allebei de programma’s kwam mijn zaak als de beste, betrouwbaarste en klantvriendelijkste uit de test.

Wij hopen u te kunnen verwelkomen in onze winkel aan de Botersloot 20, tegenover de Jumbo.

Tot ziens!

Team Juwelier van Mastrigt